Gospodje.net - Telefonski Sex Uživo sa Amaterkama iz Srbije
 
 
Galerija Slika Guzate Sisate Tete
 
 
Ime: Sisata Teta
Vaše Godište:
1966
Grad:
Novi Sad
Omiljena poza:
Kad me guze
Zašto si ovde:
Jer tražim jebače
Upoznavanje sa sagovornicima:
Sigurno sa nekim
Da li si udata:
Razvedena
Broj Recepcije Mog Hotela:
0900/25-26-27
Tražite Apartman:
K022

Nešto o meni:
Voliš li malo krupnije tete? Pa bolje da ljulja nego da žulja! Dođi do mog apartmana pa da ti pokažem kako se uživa u čarima seksa, dođi da ti pokažem šta znači jebati nekog! Znam da nećeš odoleti mojim velikim sisama i sočnom dupetu. Pogledaj samo moju galeriju pa će ti sve biti jasno. Ima da te oborim sa nogu! Moja uska pičkica je stalno vrela i samo čeka da je neko napuni mesom. Obožavam kad me jebu sa leđa, ali i ostale poze su mi dobre. Ma sve volim što se seksa tiče, samo da ga je u izobilju! Nego, traži K022 na recepciji i nećeš pogrešiti! Čekam te!

 
 
Galerija Slika Guzate Sisate Tete

Pozovi me na broj 0900/25-26-27 i traži apartman K022

 
 

 

Guzata, Sisata, Teta, Mama, Debela, Masna, Dama, Vrela, Pička, Napaljena, Amaterka, Dupe, Matorka, Mala, Dlakava, Novi Sad, Srbija, Apartman, Donji Veš, Guzate, Sisate, Tete, Mame, Debele, Masne, Dame, Vrele, Pičke, Napaljene, Amaterke, Dupeta, Matorke, Male, Dlakave, Novosađanke, Srbijanke

Upozorenje: SAMO ZA ODRASLE!!!

Sajt Gospodje.net je namenjen samo punoletnim osobama. Ukoliko imate manje od 18 godina molimo Vas da odmah napustite sajt. Svako neovlasceno koriscenje materijala, distribucija ili kopiranje delova sadrzaja bice sankcionisano i prijavljeno nadleznima, a pocinioci krivicno gonjeni. Svi modeli su stariji od 18 godina.


Copyright © 2008 - 2009 Gospodje.net. Sva prava zadržana.